Vesannon yhtenäiskoulu ja lukio

Vesannon yhtenäiskoulu on vuonna 2021 valmistunut hirsirakenteinen koulu perusopetuksen ja lukion oppilaille.  Koulutyön lisäksi rakennusta on suunniteltu käytettävän Vesannon kuntalaisten harraste- ja tapahtumatilana. Koulun sisäpihaa valaisevat tyylikkäät Sigma valaisimet ja sisäänkäynnin katosaluetta One4two -sarjan kattovalaisimet.

Sigma-sarjan heittimet soveltuvatkin hyvin esimerkiksi rakennusten julkisivuvalaistukseen tai kohdevalaisimiksi patsaiden ja puiden valaistuksessa. Lisäksi sarjan valaisimet soveltuvat erinomaisesti kaupunkivalaistukseen ja käytettäväksi esimerkiksi katujen, julkisten rakennusten piha-alueiden sekä pysäköintialueiden valaistuksessa.

Kuvat: Aukusti Heinonen

 

Sigma

Sigma-valaisinsarja sisältää suunnattavia seinään, maahan tai pylvääseen asennettavia heittimiä sekä aluevalaistukseen soveltuvan Sigma Street -pylväsvalaisimen.  Sarjan valovärivaihtoehdot ovat 2200 K, 3000 K tai 4000 K ja valaisin on IK08/IK09, IP66. Valontuotto on 2190-13440 lm. Mallista riippuen sarjan valaisimiin on saatavilla yöajan himmennys, DALI-himmennys sekä CLO (Constant Light Output).

LUE LISÄÄ
Kysy lisätietoja tai tarjousta