Lohjan Rantapuisto

Lohjan Rantapuiston aluevalaistus toteutettiin onnistuneesti Kalos-sarjan pylväsvalaisimilla. Lohjan Rantapuisto sijaitsee Lohjanjärven rannalla, lähellä Lohjan keskustaa. Kalos-valaisimia on alueella noin 40 kappaletta ja niitä on käytetty muun muassa puiston kulkuväylien valaistukseen. Kalos-valaisimien eleetön muotoilu sulautuu hyvin osaksi monenlaisia maisemia ja ympäristöjä.

 

Kalos-sarjan valaisimet ovat luotettava ratkaisu ulkovalaistukseen ja soveltuvat käytettäväksi puistoalueiden lisäksi muun muassa taajamien, kaupunkialueiden tai piha-alueiden valaistuksessa. Viisi optiikkavaihtoehtoa, kolme valonväriä (2200 K, 3000 K, 4000 K) sekä useat asennusvaihtoehdot ja -varret tekevät Kalosista erittäin monipuolisen ja monet tarpeet kattavan ulkovalaisinsarjan.

 

 

Kalos

Kalos-sarjan ulkovalaisimet soveltuvat käytettäväksi esimerkiksi puistoalueiden, taajamien, kaupunkialueiden tai piha-alueiden valaistuksessa. Asennuskorkeus 3-7 m. Sarjan valaisimista on saatavilla kolmea eri valonväriä, 2200 K, 3000 K ja 4000 K sekä viisi eri optiikkaa.

LUE LISÄÄ
Kysy lisätietoja tai tarjousta