Toimisto Helsinki

Toimistokohteen tilat muutettiin saneerauksessa avokonttoriksi. Valaistuksen avulla pystyttiin luomaan avoimeen tilaan erilaisia tiloja. Myös sisustusvalaisimiksi soveltuvat Flatliner- ja Ring of Fire -ripustusvalaisimet kokosivat erilaisia kokoontumis- ja työpistetiloja. Valaisimien riittävä valaistusvoimakkuus ja säädettävyys takasivat myös soveltuvuuden toimiston valaistukseen.

Flatliner

Sisustuksellinen valaisinsarja Flatliner tarjoaa uudenlaisia vaihtoehtoja esimerkiksi päiväkotien, palvelutalojen, koulujen ja toimistojen valaistukseen. Valaisinosa asennetaan joko pintaan tai ripustusvalaisimeksi. Kangasverhoilluista varjostimista on saatavilla seuraavat halkaisijavaihtoehdot: 550 mm, 700 mm ja 1100 mm. Varjostimet joko särmiön tai sylinterin muotoisia ja vakiovärivaihtoehtoja on yli 70.

LUE LISÄÄ

Ring of Fire

Ring of Fire -sarjan suupuhalletun, satiiniviimeistellyn opaalilasin ja alumiinin yhdistelmä luo valaisimesta arvokkaan ja kestävän design elementin. Suora ja epäsuora valo valaisee tasaisesti ja luonnollisen pehmeästi – sarja sopii arkkitehtuuriltaan vaativiinkin kohteisiin, esimerkiksi museoihin ja julkisiin rakennuksiin. Sarjasta saatavilla pintaan asennettavia ja ripustusvalaisimia.

LUE LISÄÄ
Kysy lisätietoja tai tarjousta