Tuotemerkit

RZB

RZB on merkittävä, yli 80-vuotias saksalainen valaisinvalmistaja, jonka maahantuojana olemme toimineet vuodesta 2010 lähtien. RZB:n laajasta valikoimasta löytyy laadukkaita ratkaisuja julkisiin kohteisiin. Yhtiön tuotekehitysprosesseissa on huomioitu kestävän kehityksen periaatteet suunnittelemalla ympäristön kannalta kestävämpiä ja ajattomasti suunniteltuja pitkäikäisiä tuotteita. RZB:n laajassa valikoimassa on muotoilultaan perinteisiä sisävalaisimia sekä moderneja design -valaisimisia sisätiloihin. RZB tarjoaa ratkaisuja myös kaupunkisuunnitteluun laajasta ulkovalaisinvalikoimasta.

LUE LISÄÄ

Cariboni

Cariboni on italialainen ulkovalaisinvalmistaja, joka on toiminut vuodesta 1908 lähtien. Caribonin valikoimasta löytyy kestäviä, kustannustehokkaita ja muotoilultaan tyylikkäitä ulkovalaisimia. Caribonin tuotesuunnittelun periaatteet kiteytyvät kolmeen periaatteeseen: Light, Design & Technology. Kestävän kehityksen aikaansaamiseksi tuotesuunnittelussa pyritään minimoimaan energiankulutusta ja suunnittelemaan suorituskykyiset optiikkavaihtoehdot visuaalisen mukavuuden ja parhaan fotometrisen tuloksen saavuttamiseksi. Ajaton muotoilu ja laadukkaat materiaalit takaavat tuotteiden pitkäikäisyyden.

LUE LISÄÄ

DGA

DGA on italialainen valaisinvalmistaja, joka on erikoistunut toteuttamaan kustomoituja ratkaisuja arkkitehtuuriltaan vaativiin projekteihin. DGA:n valikoimasta löytyy elegantteja ulko- ja sisävalaisimia.

LUE LISÄÄ

Ketonen Oy

Ketonen Raita-saunavalaisinsarja on laadukas ratkaisu saunan tunnelmalliseen ja turvalliseen valaistukseen. Selkeä skandinaavinen muotoilu ja laadukkaat materiaalit kohtaavat Suomessa valmistetun Raita-sarjan valaisimissa.

LUE LISÄÄ