Liikenneympyrän valaistus, Lohja

Lohjan kaupungissa sijaitsevan liikenneympyrän valaistus toteutettiin Grace-sarjan valaisimilla. Grace on kompakti ja tyylikäs seinään tai maahan asennettava valaisin, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi teiden, viheralueiden ja kulkuväylien valaistukseen. Liikenneympyrään valitut valaisimet tuovat valon lisäksi myös kauniin yksityiskohdan maisemaan.

 

Grace-sarjan valaisimista on saatavilla kahta eri valonjakoa, 180° ja 360°. Liikenneympyrän valaisussa käytettiin 360°-versiota, joka on täysin ympärivalaiseva valaisin. Grace-valaisimissa on hyvin viimeistelty rakenne, mikä mahdollistaa valon tasaisuuden myös 360°-versiossa. Huolella valitut materiaalit, kotelointiluokka IP67 ja iskunkestävyysluokka IK10 tekevät Grace-sarjan valaisimista luotettavan ja kestävän ratkaisun ulkoalueiden valaistukseen. 

 

Grace

Grace on kompakti seinään tai maahan asennettava valaisin, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi teiden, viheralueiden ja kulkuväylien valaistukseen. Grace-sarjan valaisimista on saatavilla kahta eri valonjakoa, 180° ja 360°. Sarjan valaisimista on saatavilla kahta eri valonväriä, 3000 K ja 4000 K. IP67, IK10.

LUE LISÄÄ
Kysy lisätietoja tai tarjousta