Business Joensuu

Joensuun Tiedepuistossa sijaitsevat Business Joensuun toimistotilat remontoitiin vuonna 2019. Toimistovalaistus toteutettiin dali ohjattuna ja valaisimiksi valikoitui RZB:n Twindot- ja Sidelite Eco- ripustusvalaisimet, jotka luovat tiloihin pehmeän, tehokkaan ja häikäisemättömän valaistuksen.

Twindot

Twindot-sarjan esteettinen, säädettävä valo yhdistettynä minimalistiseen muotoiluun sekä viimeisimpään teknologiaan soveltuvat arkkitehtuuriltaan monenlaisiin tiloihin. Twindot valaisimen läpinäkyvä, mikroprismaheijastin luo tilaan miellyttävän pehmeän ja häikäisemättömän valon. Valaistus on tasaista sekä laajaa suoralla ja epäsuoralla valonjaolla 55/45. Valaisin on ihanteellinen ratkaisu toimistoihin (UGR<19) ja se täyttää toimistovalaistuksen standardit (SFS-EN 12464-1).

LUE LISÄÄ

Sidelite Eco

Sidelite Eco –sarja soveltuu yleisvalaisimeksi monenlaisiin eri käyttökohteisiin esimerkiksi toimistoihin, liiketiloihin ja muihin julkisiin tiloihin. Sidelite Eco -sarja sisältää suoraa tai suoraa ja epäsuoraa valoa tuottavia ripustusvalaisimia sekä valaisimia seinä-, katto, pinta- ja uppoasennukseen.

LUE LISÄÄ
Kysy lisätietoja tai tarjousta