Savilahden kampusalue, Kuopio

Savilahdessa, Kallaveden rannalla Kuopiossa, sijaitsee kolmen koulutusasteen kampusalue.  Alueella sijaitsevat Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampus, Savonia-ammattikorkeakoulu sekä Savon ammattiopisto.  Alueen ulkovalaistuksessa on käytetty muun muassa pysäköintialueella Poli-sarjan pylväsvalaisimia sekä symmetrisellä että epäsymmetrisellä optiikalla. Valaisimen kaunis muotoilu ja laaja teknisten ominaisuuksien valikoima mahdollistavat Polin sopivuuden useisiin ympäristöihin ja käyttötarkoituksiin. Poli soveltuukin hyvin esimerkiksi puistoalueiden, taajamien, kaupunkialueiden tai piha-alueiden valaistukseen.

Savilahden Kampuksen pysäköintialueella Poli-valaisimet on asennettu 6 metrin pylväisiin. Poli-sarjan valaisimissa on vakio-ominaisuutena yöajan himmennys. Lisäksi valaisimiin valittiin lisäominaisuuksina CLO (Constant Light Output) sekä CRI>80.  Valonlähde on hieman upotettu, mikä mahdollistaa visuaalisesti miellyttävän, pehmeän valon.

Poli

Poli on älykäs ja tyylikäs ratkaisu ulkovalaistukseen ja soveltuu käytettäväksi esimerkiksi puistoalueiden, taajamien, kaupunkialueiden tai piha-alueiden valaistuksessa. Sarjan valaisimista on saatavilla kolmea eri valonväriä, 2200 K, 3000 K ja 4000 K sekä viisi eri optiikkaa. Valontuotto on 1360 – 9790 lm, IP66, IK09. Vakiomallit sisältävät yöajan himmennyksen. Zhaga-liitin ja CLO (Constant Light Output) saatavilla pyynnöstä.

LUE LISÄÄ
Kysy lisätietoja tai tarjousta