Heinätorin päiväkoti, Oulu

Heinätorin päiväkoti sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa pihapiirissä lähellä Oulun keskustaa. Uudisrakennus on sovitettu hienosti osaksi suojeltua koulurakennuskorttelia, jonka tontilla sijaitseva päärakennus on valmistunut vuonna 1875.

Piha-alueen ulkovalaistus on toteutettu Poli-sarjan valaisimilla. Valaisimen kaunis muotoilu ja laaja teknisten ominaisuuksien valikoima mahdollistavat Polin sopivuuden useisiin ympäristöihin ja käyttötarkoituksiin. Poli soveltuukin hyvin esimerkiksi puistoalueiden, taajamien, kaupunkialueiden tai piha-alueiden valaistukseen.

Poli

Poli on älykäs ja tyylikäs ratkaisu ulkovalaistukseen ja soveltuu käytettäväksi esimerkiksi puistoalueiden, taajamien, kaupunkialueiden tai piha-alueiden valaistuksessa. Sarjan valaisimista on saatavilla kolmea eri valonväriä, 2200 K, 3000 K ja 4000 K sekä viisi eri optiikkaa. Valontuotto on 1360 – 9790 lm, IP66, IK09. Vakiomallit sisältävät yöajan himmennyksen. Zhaga-liitin ja CLO (Constant Light Output) saatavilla pyynnöstä.

Poli
Kysy lisätietoja tai tarjousta