Toimistorakennus Swing House, Espoo

Espoon Keilaniemessä sijaitseva Swing House on moderni toimistorakennus, joka valmistui 2021 loppuvuodesta. Swing Housen toimistotiloja, käytäviä ja hissiauloja valaisevat BeamLine Slim -sarjan upotettavat alasvalot. Kohteessa on käytetty mustan, valkoisen ja alumiinin värisiä valaisimia. Näin valaisimet on saatu sulautettua huomaamattomasti mattamustan, valkoisen ja alumiinin värisiin kattopintoihin.

 

BeamLine Slim -sarjan downlightit ovat erittäin siroja valaisimia, jotka tuottavat miellyttävää ja häikäisemätöntä valoa. UGR-indeksi on sarjan kaikissa valaisimissa alle 10, joten sarjan alasvalot sopivatkin hyvin toimistovalaistukseen.  Beamline Slim -downlightin laadukas valo ja eleetön muotoilu soveltuvat arkkitehtuurisesti monenlaisiin ympäristöihin. Swing House toimistorakennuksessa BeamLine Slim -valaisimet täydentävät erinomaisesti modernia ja viimeisteltyä toimitilakokonaisuutta. Swing House on WELL-sertifioitu toimitilarakennus.

 

BeamLine Slim

Beamline Slim on siro, pehmeästi valaiseva uppovalaisinsarja. Sarjan alasvaloista on kolme eri pituutta: 155 mm, 295 mm ja 435 mm. Valaisimen leveys on 45 mm. Rungon väri valkoinen, alumiini tai musta. Valonvärivaihtoehdot 2700 K, 3000 K ja 4000 K. Valontuotto 900 – 3350 lm. Värintoistoindeksi CRI ≥ 90 ja MacAdam 3 SDCM.

LUE LISÄÄ
Kysy lisätietoja tai tarjousta