Dermosilin uusi tehdas, Korsnäs

Dermosilin uusi tehdas ja pääkonttori sijaitsee Pohjanmaalla Korsnäsissä Unescon maailmanperintöalueella. Uudet tilat valmistuivat vuonna 2020. Kohteen valaistussuunnittelussa tuli ottaa huomioon vaatimukset valaisimien designin ja teknisten ominaisuuksien kohtaamisesta. Tilat on suunnitellut DESIGN BY HANNA K. & CO.

 

Käytävien valaistuksessa on käytetty Deecos-sarjan mustia kohdevalaisimia, joilla saadaan kauniisti korostettua haluttuja kohteita. Neuvotteluhuoneen valaistusratkaisu löytyi Sidelite Eco -sarjan dali-ohjattavista moduulivalaisimista, jotka täyttävät toimistovalaistuksen standardit (SFS-EN 12464-1). Sarjan huomaamattomat valaisimet toivat riittävän valaistusvoimakkuuden tiloihin ja täydensivät näin hyvin tilan sisustusvalaisimia.

 

 

Deecos

Deecos-sarja on muotoilultaan tyylikäs vaihtoehto erilaisiin julkisiin tiloihin kuten myymälöihin, kahviloihin ja museoihin. Sarjan valaisimista on saatavilla ripustusvalaisimia, kiskoon asennettavia kohdevalaisimia, erilaisia upotettavia kohdevalaisimia sekä alasvaloja.

LUE LISÄÄ

Sidelite Eco

Sidelite Eco –sarja soveltuu yleisvalaisimeksi monenlaisiin eri käyttökohteisiin esimerkiksi toimistoihin, liiketiloihin ja muihin julkisiin tiloihin. Sidelite Eco -sarja sisältää suoraa tai suoraa ja epäsuoraa valoa tuottavia ripustusvalaisimia sekä valaisimia seinä-, katto, pinta- ja uppoasennukseen.

LUE LISÄÄ
Kysy lisätietoja tai tarjousta