Tuotesarjan mallit ja valonjakotiedot

RZB
Tuotesarjan esite

RZB:n Triona valaisin on valaistustyökalu, joka tuottaa erittäin homogeenisen, häikäisemättömän, tehokkaan ja silti pehmeän valon. Uudet tekniset valaistusratkaisut on tuotu Trionan klassiseen kiekon muotoon. Valaisimen voi asentaa uppoon, pintaan (katto tai seinä) tai ripustusvalaisimeksi. Sarja on ihanteellinen käytettäväksi osana ihmiskeskeistä valaistusta (HCL), sillä Trionasta löytyy versiot dynaamiseen valaistukseen. RZB SIDELITE® -teknologia takaa valon tasaisen jakautumisen.

 

Trionan valonjako on joko suoraa tai suoraa/epäsuoraa. Sarjan pinta- ja ripustusvalaisimista löytyy neljää eri halkaisijaa 461 mm, 681 mm, 845 mm ja 1009 mm.  Uppoasennettavista valaisimista kolme eri halkaisijaa 505 mm, 725 mm ja 889 mm. Alumiinikehyksen värivaihtoehtoina on valkoinen, antrasiitti ja hopea. Sarjan häikäisysuojavaihtoehtoja ovat opaali, mikroprismaopaali (UGR<19) tai käsityönä valmistettu venetsialainen FerroMurano-lasi punaisilla, sinisillä tai valkoisilla yksityiskohdilla. Valaisimia on saatavissa valon värilämpötiloilla 3000 K, 4000 K tai säädettävänä 2700 K – 6500 K. Valontuotto sarjan valaisimissa on 1900 lm – 15000 lm. Triona-sarjasta löytyy joko DALI tai langattomasti säädettävät smart+free-versiot.

 

Valaisin on ihanteellinen ratkaisu toimistoihin (UGR<19) ja se täyttää toimistovalaistuksen standardit (SFS-EN 12464-1). Myös palveluasumisessa, sairaaloissa, kouluissa ja muiden julkisten tilojen valaistuksessa voidaan hyödyntää Trionan valaistusteknisiä ominaisuuksia. Valaisin on palkittu muotoilustaan red dot 2019 -muotoilupalkinnolla.

 

 

Kuvagalleria

Kysy lisätietoja tai tarjousta