Tuotesarjan mallit ja valonjakotiedot

RZB

Elegantti ja minimalistinen valaisinsarja Less is more saavuttaa tehokkaan valontuoton valoviivan muodossa. Pelkistetty muotoilu sopii monenlaiseen tilaan, sillä valaisin ei vie huomiota muulta sisustukselta. Valaisinsarjan puhdaslinjainen ja huomaamaton ulkomuoto antaa etusijan tilalle ja valolle.

 

Less is more –sarjaa on saatavissa kolmea eri kokoa:

 

 • Less is more 21
  21 mm leveä alumiiniprofiili pintaan tai ripustusvalaisimeksi
  suora valaistus, myös sivuille
 • Less is more 27
  27 mm leveä alumiiniprofiili uppoasennukseen, pintaan tai ripustusvalaisimeksi
  suora tai suora/epäsuora valaistus
  projektikohtainen räätälöintimahdollisuus, Less is more LOUI ››
 • Less is more 50
  50 mm leveä alumiiniprofiili uppoasennukseen, pintaan tai ripustusvalaisimeksi
  suora tai suora/epäsuora valaistus

 

Sarjaa on saatavilla useilla eri tehoilla joko opaali-, mikroprisma- tai aleaoptiikkaheijastimella (UGR<19). Valonvärivaihtoehdot ovat 3000 K ja 4000 K., rungon väri joko musta, alumiini tai valkoinen. Sarjasta löytyy toimistovalaistuksen standardit (SFS-EN 12464-1) täyttäviä ratkaisuja toimistoihin sekä julkisten tilojen yleisvalaistukseen sopivia vaihtoehtoja. Muita sopivia käyttökohteita Less is more -sarjalle ovat esimerkiksi käytävät, liiketilat ja sisääntuloaulat. Valaisimet soveltuvat valontuotoltaan hyvin myös korkean tilan valaistukseen.

 

Less is more 27 -sarjasta on myös saatavilla myös jalallisia toimistovalaisimia, joiden korkeus on 2 m. Valontuotto 6200-9150 lm ja värivaihtoehdot musta, valkoinen ja alumiini. Valaisimia on saatavissa valon värilämpötiloilla 3000 K, 4000 K tai säädettävänä 2700 K – 6500 K.

 

Kuvagalleria

Kysy lisätietoja tai tarjousta