Tuotesarjan mallit ja valonjakotiedot

RZB
Tuotesarjan esite

Flat Slim –sarjan valaisimien muotoilu on klassinen ja ajaton. Sarjasta on saatavilla ripustusvalaisimet sekä kattoon tai seinään asennettavat pintavalaisimet. Flat Slim -sarjan valaisimet soveltuvat käytettäväksi mm. porraskäytävien, asuinhuoneistojen tai julkisten tilojen valaistuksessa.

 

Sarjan yleisvalaisimia saa joko opaalilasikuvulla tai muovikuvulla (PC tai PMMA). Erittäin matalan (63-70 mm) valaisimen halkaisijavaihtoehdot ovat 230 mm, 300 mm, 400 mm ja 480 mm. Lisäksi saatavilla neliskulmaiset versiot L300 ja L430. Rungon värivaihtoehtoja on kolme: valkoinen, antrasiitti, hopea. Sarjan IP 65 kotelointiluokka mahdollistaa monenlaiset käyttökohteet sekä sisä- että ulkovalaistuksessa.

 

Sarjasta löytyy on/off,  DALI tai langattomasti säädettävät smart+free-versiot. LED-yksikkö on vaihdettavissa ja sarjasta löytyy myös ketjutettavat valaisimet. LED-binning MacAdam 3 (3 SDCM) varmistaa tasaisen valonvärin kohteen kaikissa valaisimissa. Valaisimet luovat miellyttävää, pehmeää ja häikäisemätöntä valoa. Valonväri on 3000 K, 4000 K tai säädettävä 3000 K/ 4000 K. Flat Slim –sarjasta saa myös valaisimia liiketunnistimella, master-slave-toiminnolla. Sisältää integroidun Corridor Function –toiminnon.

 

 

Kuvagalleria

Kysy lisätietoja tai tarjousta