Tuotesarjan mallit ja valonjakotiedot

RZB

Yhtenäisesti muotoillut, lujatekoiset ja monipuoliset Alu-Star -sarjan kohdevalaisimet soveltuvat sekä ulko- että sisäkohteisiin. Laadukkaat materiaalit – alumiinirunko, ruostumaton teräs ja karkaistu suojalasi – tekevät Alu-Star sarjan tuotteista kestäviä. Alu Star -sarjan valaisimet soveltuvat hyvin esimerkiksi rakennusten julkisivuvalaistukseen tai kohdevalaisimiksi patsaiden ja puiden valaistuksessa.

 

Sarjasta on saatavilla kolmea eri kokoa useilla eri tehoilla: Mini (40 W, 42 W), Midi (56 W, 57 W) ja Maxi (88 W). Sarjan maksimi valontuotto yltää 10.000 lm, valonväri joko 3000 K tai 4000 K. Saatavana myös DALI versiona. Symmetrisiä valonjakoja on valittavana useilla eri avautumiskulmilla. Valaisimien suuntausta on mahdollista säätää: kallistuskulma 5° välein, pyörähdys 3,6°. Sarja on kotelointiluokaltaan IP65. Valovirran pysyvyys 50.000 h(L80,B10), suojausluokka I, IK07. Rungon väri joko antrasiitti tai hopea.

 

Alu-Star -sarjan ulkovalaisimista on saatavilla myös pylvääseen asennettavia valonheittimiä sekä maahan asennettavia Alu-Star Mini kohdevalaisimia.

 

Katso Alu-Star -referenssimme:

Valtiontalo, Jyväskylä | Ketonen

 

Kuvagalleria

Kysy lisätietoja tai tarjousta